Bezoekers.....


 
 Home

 Project motor
Mijn Belgische aanhangerZojuist - 24-01-2014 - op de kop getikt voor erg weinig.
er moet nog wel het een en ander aan gebeuren zoals schoonmaken, waarschijnlijk over spuiten in dezelfde kleur als de motor, ander nummerbordje en van binnen bekleden.
Wellicht ook wieldopjes erop.In de tussen tijd is er natuurlijk veel veranderd en heb er zelfs met mijn zoon een trip mee naar Luxemburg mee gemaakt.


12-12-2017 - Mijn EERSTE aanhanger weer terug!!


Terug in 2007 had ik mijn eerste aanhanger, dit was een Karel van Vooren aanhanger en is, al zeg ik het zelf, vrij apart van vormgeving. Deze hing toen achter mijn GodWing 1100 Interstate.In deze staat heb ik hem in 2010 verkocht aan een hele goede vriend van me en deze heeft hem naar zijn smaak veranderd, ook om hem passend achter zijn toenmalige Honda Shadow te krijgen.
Nog steeds geen slecht gezicht he? Nu belde die vriend laatst, want hij had een andere motor en wilde er geen aanhanger meer achter, dus vroeg hij of ik hem terug wilde.
Daar hoefde ik geen twee tellen over na te denken, dus anno 2017 is hij weer terug bij zijn oude baasje!


Inmiddels afgelopen weekend (5-6 Mei) de eerste proefrit weer gemaakt, en het beviel weer super!deze pagina even in de gaten als je het verloop wilt volgen.